Aceite de Oliva
Virxe Extra

“Non se trata de prontitude, afogamento ou emerxencia; noutra época, noutros anos, o aceite galego tivo un gran recoñecemento pola súa calidade e propiedades organolépticas, que hoxe, tras exhaustivas análises posibilitadas polas novas tecnoloxías, rexurden, permitíndolle acadar os máis altos estándares de calidade do mercado”

Os nosos produtos

Aceite de oliva virxe extra
tradición e calidade

100% galega das variedades autóctonas, Arbequina, Picual, Cobrancosa, elaboradas nas comarcas do Ribeiro, na provincia de Ourense.

Proceso de Produción

No noso proceso de produción, desde a recollida da oliva ata o almacenamento do aceite final, debe realizarse durante un máximo de 24 horas.

Recoleccion_Olivos

Colleita

Transporte_Olivos

Transporte

Lavado_Olivos

Lavado

Molienda_Olivos

Moenda

Procesamiento_Olivos

Procesamento

“O aceite de oliva virxe extra é outro súper alimento que debe estar presente en calquera dieta. Sabemos que é un alimento que está incluído na categoría saudable e que podemos consumir no noso día a día”

Os Nosos Clientes

Valoramos profundamente a confianza que depositas en nós e estamos comprometidos a superar as túas expectativas en cada paso do camiño.

Os Nosos Distribuidores

Podes atopar os nosos produtos nos nosos distribuidores de confianza.